Honeymoon Package

Assalamualaikum,
Hye all...waaaa...tetiba pula rasa nak update
Walaupun dza tak ada mood...Dalam kebosanan melanda nie..
Dza sempat lagi booking tiket flight airasia ke kota kinabalu
And dza sempat juga booking hotel at kota kinabalu
Nak tahu ke hotel apa???nak ke???heheheheheh

1) hotel city park lodge kota kinabalu
2) Sri Intan TM Resort Kundasang
3) kereta dah booking
4) pakej ke pulau dah di booking
5) jenjalan disekitar kotakinabalu & kundasang semua dah di booking..
Waaaaa...sangat-sangat tak sabar menanti saat tu..berhoneymoon berdua je dengan bakal suami dza..
Yeeeeaaayyyy..!!!!!sekali seumur hidup kowt berhoneymoon..hahahaha..
Owritez meh sini dza kongsikan sedikit sebanyak hotel-hotel dan tempat percutian akan datang




Hotel City park lodge sabah bah maaaa...
ni la hotel at kk yg dza stay sblm nie and akan stay lagi..hehe


ni gambar biliknya yang tak berapa jelas



Ni TM RESORT at kundasang..
yang ni pown dza dah booking..hehehe




ni gambar dari luar tm resort



yang ni if uols nak tahu..ni laaa pulau manukan..
yang dza deah pergi baru-baru nie..



yang nie pulau sapi sabah bah..
dza xmasuk pun pulau nie..just g hantar orang je..
tapi memang cantik semua pulau yang ada..


So....dza memang tak sabar nak ke sabah lagi..tambah bukan pergi dengan kawan tapi dengan insan yang bergelar SUAMI..waaaa..teruja betul meeehhhhh..
^_____________________________^



notakaki:terjah trip ke beijing pula lepas ke sabah..hehehehe




Dah Terjah Diaries Ni?? Suka Sila Tinggalkan Tapak Anda

6 7190 Nak Tahu Rahsia Dza:

iela_dekla said...

bestnye yunk....

✿CekolatCelop✿ said...

yupz..yupz..meh la join

Aei said...

lawa gak tempat ni....:).. follow u..

✿CekolatCelop✿ said...

@AIE : meh ler join dza...g sesamer..

saharinasaharudin said...

nak dtg sbah ke?holiday eh?welcome to land below the wind :)

✿CekolatCelop✿ said...

yes dear..second time nk g sabah..hehehe