~Mummy Wannabey~

Assalamualaikum,
Hye all..ouh semakin hari semakin pening menguruskan hal perkahwinan..
Ni kan pula tak selesai lagi..
Ish..ish..ish..

Ouh..hari ini dza nak juga la kongsi serba sikit tentang dza..
apa yang dza terfikir..hehe..sebenarnya kaaaaannn..
sebenarnya kaaaannn..sebenarnyaa..
dza sukakan baby..terbayang-bayang kalau dza ada baby sendiri yang cute comey lotey..
hehehe..tapi tak pelah..anak kak angkat dza jelah yang jadik mangsa dza..
habis dibuatnya dza gomoi-gomoi baby tuh haa..
eehhh..nama baby ialah Naufal, tapi tak tahu pula apa nama penuh dia..lupa..
hehehe..

comel kan baby naufal nie..hope dza nanti pun ada 
anak macam nie..eceeeehh..berangan je kau Dza



time nie baru lepas gomoi naufal..sampai termuak dia..heheh..
cian yee yeee..


notakaki:dza nak baby jugak wahai en.tunang.hehe


Dah Terjah Diaries Ni?? Suka Sila Tinggalkan Tapak Anda

4 7190 Nak Tahu Rahsia Dza:

IEQAH said...

wahh u owner yg sgt sgt canteklaa

^^^Q i M t A m I s Y a^^^ said...

ala.. sabar lah dah tak lama lagi...

Dza Secret said...

hehehhe..sabor dh nie..xlame agy dh haaaa

✿CekolatCelop✿ said...

ieqah : tq dear..u toooo